Δωρεάν εργαστήρια μικρής διάρκειας - Σεπτέμβριος 2023

Εύχομαι καλή αρχή και μια δημιουργική σχολική χρονιά στα παιδιά σας! Η Αλγόριθμος Κοιν.Σ.Επ.
μπαίνοντας στο 6ο έτος λειτουργίας έχει πλέον νέα έδρα λειτουργίας. Βρισκόμαστε στην Κριεζώτου 104 στην Χαλκίδα και μπορείτε να μας αναζητήσετε και στους ψηφιακούς χάρτες (Google maps κ.α.).  Έχοντας ήδη πολλές δράσεις και επιτυχίες στο ενεργητικό μας σας καλούμε να εντάξετε το παιδί / τα παιδιά σας στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα για το σχολικό έτος 2023-24. Οι μαθητές μας έχουν την δυνατότητα να μάθουν προγραμματισμό, να μάθουν ρομποτική και εφόσον το επιθυμούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς ώστε πέρα από χρήσιμες γνώσεις και δεξιότητες να αποκτήσουν και μοναδικές εμπειρίες. 
Φέτος εγκαινιάζουμε τον νέο μας χώρο και πρωτοπορούμε με μία νέα δράση καλώντας σας να δηλώσετε συμμετοχή γονέας και παιδί σε ένα σύντομο δωρεάν εργαστήριο εκπαιδευτικής ρομποτικής ώστε να γνωρίσετε τις βασικές αρχές της. Συγκεκριμένα ένας μαθητής από 6 έως 14 ετών συνοδευόμενος από τον κηδεμόνα του θα προσέλθουν στον νέο μας χώρο για να κατασκευάσουν το πρώτο τους ρομπότ με τον πρώτο τους αυτοματισμό. Απευθυνόμαστε σε παιδιά και γονείς που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία με την εκπαιδευτική ρομποτική και για αυτό τα εργαστήρια που θα πραγματοποιήσουμε δεν θα περιέχουν δύσκολες έννοιες και κατασκευές. Σε κάθε τμήμα θα συμμετάσχουν τέσσερα ζευγάρια γονέα και παιδιού. Δηλώστε συμμετοχή τώρα και προλάβετε μια θέση πριν εξαντληθούν! Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Παρακάτω θα σας ζητηθούν προσωπικά δεδομένα που θα κρατηθούν αυστηρά και μόνο για την καλύτερη οργάνωση των δωρεάν εργαστηρίων. Εφόσον δεν συμφωνείτε παρακαλώ αγνοήστε την παρακάτω φόρμα.


Με εκτίμηση,
Στράτης Περουτσέας

Πρόεδρος Αλγόριθμος Κοιν.Σ.Επ.

____________________________

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *